Aikido Amsterdam | Aikido training en Coaching
15444
post-template-default,single,single-post,postid-15444,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
aikido amsterdam

Aikido Amsterdam

Aikido Amsterdam

Op zoek naar informatie over aikido in Amsterdam? Er zijn in Amsterdam veel mogelijkheden om een keer een aikido training te volgen. Mijn advies is als je op aikido wilt in Amsterdam. Ga bij diverse aikido verenigingen kijken om te zien welke aikido stijl en welke aikido vereniging het beste bij jou past. Bij veel aikido verenigingen mag je gratis een aantal lessen meedoen en zo krijg je een prima indruk.

Aikido Amsterdam voor jong en oud

Je kan op via Google in contact komen met verschillende verenigingen die aikido trainingen in Amsterdam verzorgen. Bepaalde scholen richten zich meer op volwassenen en er zijn ook aikido scholen in Amsterdam gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen.

aikido_amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is aikido?

Aikido is een vorm van zelfverdediging en spirituele ontwikkeling, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van een betere eenheid tussen lichaam en geest. In tegenstelling tot vele andere vechtsporten is er voor Aikido geen enorm kracht of snelheid nodig.

Aikido wordt beoefend door mensen van alle leeftijden en mogelijkheden. Aikido ontwikkelt lenigheid, coördinatie en concentratie.  De lichamelijke kanten zijn gracieus en dynamisch, ze zijn slechts een uiterlijk kenmerk van wat het belangrijkste is: eenheid van lichaam en geest.

Aikido workshop in Amsterdam

Wil je een keer een aikido workshop bijwonen en de principes uit het aikido zelf ervaren zonder te  hoeven rollen en vallen?  Volg dan eerst eens een aikido workshop. Een aikido workshop is ook heel leuk als onderdeel van een teamuitje of bedrijfsuitje. Aiki Training & Coaching verzorgt ook aikido workshops en aikido bedrijfsworkshops in Amsterdam en omstreken. Hier kun je in een veilige en vertrouwde omgeving kennismaken met de ki principes uit aikido en de toepassing daarvan in het dagelijkse leven en op de werkvloer. Je krijgt een goede indruk van de kern van aikido, door lichamelijk te ervaren wat aikido en ki (levensnergie)  is. Na een workshop weet je zeker of Aikido iets voor jou is.

Meer weten of een workshop bijwonen? Kijk dan een op onze site Aikido Workshop voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

neem_vrijblijvend_contact_op

Johan Lodder
info@aikicoaching.nl

Johan Lodder is trainer en coach en geeft voor Aiki Ccoaching trainingen en workshops over de toepassing van natuurlijke principes uit de martial art aikido in het dagelijks leven en in het bedrijfsleven. Hij leert je de kracht van aandacht te ervaren door wonderbaarlijke feedbackoefeningen. Je komt terug bij je kern en gaat weer werken en leven vanuit jouw centrum. Johan beoefent sinds 1997 aikido en daarvoor ook andere martial arts. Het is zijn passie om mensen handvaten te geven voor een leven in overvloed.

Geen reactie's

Geef een reactie