Bedrijfsuitje Rotterdam, Bedrijfsuitjes Rotterdam | Aiki Training & Coaching
15528
page-template-default,page,page-id-15528,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Bedrijfsuitje Rotterdam organiseren?

 

Op zoek naar wat anders en unieks? Denk eens aan de combinatie met een echte Aikido workshop. Bedrijfsuitjes Rotterdam  met daarin een Aikido Workshop of Ki Training, daar zijn wij in gespecialiseerd. Wij van Aiki Training en Coaching uit Rotterdam helpen u graag bij het organiseren van originele en inspirerende bedrijfsuitjes in Rotterdam en omstreken.

Tijdens het onderdeel Aikido in jullie bedrijfsuitje vertalen wij de eeuwenoude principes uit de oosterse krijgskunsten naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Wij maken het persoonlijk en stemmen de inhoud af met het thema van het bedrijfsuitje. Sta versteld je eigen mogelijkheden met een Aikido workshop. Heel leuk om met elkaar de lichaamsgerichte Ki-oefeningen te doen. Iedereen kan zonder problemen aan de workshop meedoen.   . Er zijn veel leuke mogelijkheden om van jullie bedrijfsuitje Rotterdam een succes te maken zo kan er naast het onderdeel Aikido bijvoorbeeld een Sushi workshop aangeboden worden.

 

Bedrijfsuitje Rotterdam. Waarom Aikido?

Aikido is een Japanse krijgskunst en wordt ook wel de “gentlemen martial-art” genoemd.  Aikido is geen vechtkunst. We gaan niet vechten, daarom noemen wij het in plaats van krijgskunst “de kunst van het krijgen”. Aikido wordt ook wel de kunst van de vrede genoemd en kenmerkt zich door de nadruk op verbinding en harmonie, maar vergis je niet de technieken, deze zijn enorm effectief.  Aikido is niet zweverig, het zorg er juist voor dat je stevig in je schoenen staat. Meer informatie over Aikido vind je hier.

Bij Aikido ontdek je de kracht van je eigen centrum en kom je op een veilige manier uit je comfortzone. Ontdek de werkelijke kracht van jullie team. Een Aikido bedrijfsuitje Rotterdam is naast vernieuwend en inspirerend ook zinvol. Je leert wat de belangrijkste eigenschap was van de Japanse samoerai en hoe jij daar ook gebruik van kunt maken. Daarnaast doen we allerlei oefeningen (met en zonder houten wapens) om het onderlinge vertrouwen en de samenwerking te optimaliseren.

Bedrijfsuitjes Rotterdam in combinatie met Aikido zijn leuk

Bedrijfsuitjes Rotterdam met Aikido zijn inspirerend en zorgen voor een leuke ochtend of middag waar alle teamleden leren werken met zijn of haar eigen onbegrensde innerlijke kracht. Met eenvoudige en leuke lichamelijke feedback oefeningen wordt de kracht van aandacht ervaren. Voel je de druk op je schouders? Zoveel te doen? Leer meer te ontspannen en beter om te gaan met stress en maak gebruik van een meer natuurlijke “flow”. Doe wat origineels en kies voor Aikido als onderdeel van jullie bedrijfsteamuitje.

 

Aikido inzetten voor jullie bedrijfsuitje Rotterdam

Laat je vrijblijvend adviseren over hoe wij je kunnen helpen met de organisatie van jullie bedrijfsuitje. Wij denken graag met je mee en Aikido kan een heel leuk onderdeel zijn jullie bedrijfsuitje. Ga je binnenkort een bedrijfsuitje Rotterdam organiseren? Neem dan contact met ons op en laat je inspireren door de mogelijkheden. Hulp nog bij keuze van een geschikte locatie? Wij weten een aantal top locaties voor bedrijfsuitjes Rotterdam en omstreken. Aansluitend op een onderdel met Aikido een leuke sushi workshop volgen? Dat kan ook! Het tot een succes maken van jullie bedrijfsuitje met inhoud dat is wat wij willen. Het begint bij een vrijblijvende kennismaking over de mogelijkheden. Bel ons op 010-2909191 op laat hier uw gegevens achter.

Aikido inzetten bij een teamuitje, training of tijdens een event?