Contact | Aikido Business Training & Coaching
60
page-template-default,page,page-id-60,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uitnodiging

Je denkt eraan een aikido workshop in te zetten en wilt meer weten over de mogelijkheden of je wilt ideeën uitwisselen voor de co-creatie van een trainingsprogramma. Wij helpen je graag op weg om een onvergetelijke aikido business workshop of bedrijfstraining te organiseren.

 

Wij hebben ruime ervaring in de implementatie van fysiek leren en de implementatie van onder meer aikido als onderdeel van een bestaande trainingen, programma’s of evenementen. Wij vertalen op een unieke manier de aikido principes naar de dagelijkse praktijk van het team of  de organisatie. Met als gevolg dat de boodschap van het thema aankomt en beter beklijfd.

AIKI staat voor het beleven en lichamelijk ervaren van “De kracht van aandacht”

Geen saaie en slaapverwekkende betogen of overdreven peptalks.

– See more at: https://www.aikicoaching.nl/#sthash.dILnyBu2.dpuf

Klik op telefoonnummer of e-mail voor direct contact

 

010 – 2909191
info@aikicoaching.nl

 

Arie den Toomweg 25-27
3089 KA Rotterdam

aiki buiging

Johan_Lodder

Het verborgen talent van mensen, teams en organisaties vrijmaken is één van mijn grootste passies. Dit kan niet zonder balans, vertrouwen en verbinding. Ik heb uit eigen ervaring, met vallen en opstaan, mogen ontdekken dat de principes uit de Japanse krijgskunst Aikido hierbij een geweldig hulpmiddel zijn.

Johan Lodder

Aikido business trainer & coach
joop witterick

Teamleiders en middle managers begeleiden met vraagstukken omtrent stress, werkdruk, verantwoordelijkheid nemen, leiderschap, zelfvertrouwen, daadkrachtig handelen, omgaan met weerstand.
Joop kent de profit- en de nonprofit sector. Hij heeft in beide werkvelden ervaring in zowel uitvoering als leidinggeven.

Joop Witterick

Free-lance aiki coach en trainer

Locatie Rotterdam