Johan Lodder | Aikido Training Coaching Workshops
92
page-template-default,page,page-id-92,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Johan Lodder

 

Johan Lodder (1974) is de initiatiefnemer van Aiki Training en Coaching. Johan beoefent sinds 1997 aikido. Vanaf 2002 geeft hij aikido, destijds  in zijn dojo “Leef Je Droom” in één van de kantoorruimten van zijn toenmalige bedrijf en nu in zijn prive dojo in Rotterdam.

 

Johan traint momenteel bij de Ki-aikido Vereniging Rotterdam en geeft iedere woensdagavond om 20:00 kokorodo-aikido bij de dojo Stichting Randori in Klaaswaal.  In 2012 is hij naar Japan geweest om bij twee aikido grootmeesters te trainen. Johan volgt en geeft regelmatig trainingen en workshops.

 

 

johan lodder aikido workshop

Johan Lodder aikido workshop

Aikido in Japan

Voor een aantal foto’s en een korte impressie van zijn reis naar Japan kijk op de link: Japan Aikido 2012 Blog

 

Vroeg in de ochtend heel speciale ervaring

Vroeg in de ochtend heel speciale ervaring

 

Het is zijn passie om de natuurlijke en eeuwenoude principes uit de oosterse krijgskunsten te vertalen naar vandaag en deze in te gebruiken om de kwaliteit van het leven te verbeteren.

 

Ondernemer

 

Johan is van van 1995 tot 2010 zelfstandig ondernemer geweest in de financiële dienstverlening. Johan heeft affiniteit met de ongekende mogelijkheden van het internet en hij helpt ondernemers succesvol te zijn door middel van training en coaching op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling en (online) ondernemen.

 

Zijn levens- en ondernemerservaring en inzichten opgedaan in diverse zakelijke en persoonlijke, communicatie opleidingen en zingeving opleidingen in binnen en buitenland deelt hij graag met mensen die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen.

 

Wil je meer informatie of persoonlijk kennismaken kijk op de Contact  voor de juiste contactgegevens.