Ki Training Communicatie en SamenWerken - Aikido Training en Coaching
722
post-template-default,single,single-post,postid-722,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
ki training communicatie

Ki Training Communicatie en Samen Werken

Ki Training Communicatie beter Samen Werken

Op een leuke locatie nabij het strand in Noorwijkerhout  hebben we een ki training communicatie mogen verzorgen voor een leuke groep leidinggevenden van RSB. Na gesprekken met de directie en de coordinator is er besloten een ki training communicatie te organiseren.

In de ki training hebben we in de ochtend stil gestaan bij wat de reden is waarom deze ki training aangevraagd is. Het bleek dat de commuicatie beter kon en er werd niet echt naar elkaar geluisterd. Ook werden bepaalde zaken niet helder uitgesproken. Met een aantal oefeningen hebben we onderzocht hoe dat voelt en ook hoe dat anders kan.

KI training communicatie en aikido

In de middag hebben we een aantal groeps oefeningen gedaan en ook een aantal ki oefeningen afkomstig uit het aikido. Tijdens deze oefeningen kon lichamelijk ervaren worden wat het verschil is om te communiceren vanuit je centrum of niet en om te praten vanuit een innerlijke klamte en rust. Helder werd dat de communicatie totaal veranderd, zodra men daarvan bewust is.

ki-training-communicatie

ki-training-communicatie

Feedback deelnemers van de ki training communicatie.

Nog bedankt voor de foto’s, we hebben ze al gekeken en gelachen. Het was leuk om het thuis te vertellen en de oefeningen voor te doen.

– Petra

Buiten dat het erg gezellig was vond ik het leuk om mee te maken dat je door concentratie onwrikbaar kan zijn. Ook vond ik het fijn om in een informelere sfeer problemen aan de kaak te stellen waardoor een ander meer open staat en niet direct in de verdediging kruipt.  Voor mij heeft het wel een stukje rust gebracht.
Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen.

– Carla Meekel

Ik heb het als een leuke dag ervaren, een dagje uit met collega’s en samen iets doen ook al kon ik niet veel omtrent de ontsteking van mijn achillespees. Vond het interessant/bijzonder dat je je zelf heel simpel kunt vastnagelen aan de grond of stoel. Ik zou het wel leuk vinden als we hier een vervolg op doen.

– Carolina

In de zin van feedback moet ik eerlijk zeggen dat ik bij aanvang zoiets had van “wat is dit voor iets raars” maar na de hele dag had ik wel het gevoel dat door deze dag sommige dingen op en om het werk makkelijker bespreekbaar zijn en ook dat je net even wat meer van je collega’s hebt leren kennen. Ik vond het zeker positief verder moet ik me er wel toe zetten om aan de info “KI” te denken en het toe te passen het gaat niet vanzelf althans nog niet.

– Yves

ki training

ki training

Wil je meer informatie over één van onze ki trainingen of aikido workshops, neem dan gerust contact met ons op.

neem_vrijblijvend_contact_op

Johan Lodder
info@aikicoaching.nl

Johan Lodder is trainer en coach en geeft voor Aiki Ccoaching trainingen en workshops over de toepassing van natuurlijke principes uit de martial art aikido in het dagelijks leven en in het bedrijfsleven. Hij leert je de kracht van aandacht te ervaren door wonderbaarlijke feedbackoefeningen. Je komt terug bij je kern en gaat weer werken en leven vanuit jouw centrum. Johan beoefent sinds 1997 aikido en daarvoor ook andere martial arts. Het is zijn passie om mensen handvaten te geven voor een leven in overvloed.

Geen reactie's

Geef een reactie