Teambuilding bedrijfsuitje Rotterdam, Bedrijfsuitje teambuilding Rotterdam | Aiki Training & Coaching
15542
page-template-default,page,page-id-15542,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Teambuilding bedrijfsuitje Rotterdam is dat waar je nu naar op zoek bent?

 

Je wilt een teambuilding bedrijfsuitje organiseren voor jullie organisatie. Aikido biedt hele interessante mogelijkheden en wij van Aiki Training en Coaching uit Rotterdam hebben ruime ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en helpen je graag op weg om een origineel, leuk en zinvol bedrijfsuitje teambuilding Rotterdam te organiseren in combinatie met Aikido.

 

Bedrijfsuitje teambuilding Rotterdam en omstreken

Al eens gedacht aan de martial art “Aikido”  als onderdeel ven het bedrijfsuitje teambuilding Rotterdam?
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. De natuurlijke principes uit Aikido, afkomstig uit Japan zijn gebaseerd op harmonie en verbinding. In tegen stelling tot andere krijgskunsten is Aikido totaal verschillend.  Aikido is geen sport maar een kunst en kent wedstrijden en ook geen verliezers.  Aikido wordt de laatste tijd steeds meer ingezet in het bedrijfsleven om mensen in beweging te krijgen en vastzittende energie te laten stromen.

Als we spreken over teambuilidng en teamontwikkeling dan is vertrouwen in jezelf en leden van het team, je collega’s, de basis voor succes. Bij een bedrijfuitje teambuilding gaan jullie de mysterieuze kracht van vertrouwen en verbinding zelf ervaren. We gaan aan de slag met het ontdekken van jouw “Ki” en hoe je onbeperkt gebruik kunt maken van de “Ki” van het universum. Ki is Japans en staat voor “levensenergie” en is overal om je heen aanwezig. Leer om het te gebruiken.

Aikido workshop of ki training als onderdeel van een teambuilding bedrijfsuitje

Onze dojo  (trainingsruimte) is in Rotterdam. Wij geven onze workshops en trainingen meestal op locatie in geheel Nederland. Mochten jullie inspratie nodig hebben voor een leuke locatie voor jullie bedrijfuitje, dan helpen wij je graag op weg met een aantal leuke locaties waar wij vaker trainingen workshops verzorgen. Wij verzorgen workshop vanaf  1,5 uur tot meerdaagse trainingen afhankelijk van de wensen.

 

Teambuilding bedrijfsuitje Rotterdam organiseren?

Ga je binnenkort een bedrijfsuitje teambuilding organiseren en wil je eens praten over de mogelijkheden van Aikido om een leuke én zinvolle invulling te geven uit jullie bedrijfsuitje? Even wat anders. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Er zijn mogelijkheden dat iedereen een heus Aikido pak krijgt.  Ook kunnen we om aansluitend op de Aikido workshop een Sushi workshop organiseren. Wij zorgen ervoor dat alle deelnemers de kracht van aandacht gaat ervaren. Wij passen het Aikido gedeelte van het bedrijfsuitje teambuilding geheel aan de situatie en het thema van jullie organisatie. Bel ons nu 010-2909191 of laat een bericht achter op onze contact pagina.

Aikido inzetten bij een teamuitje, training of tijdens een event?