Teambuilding Rotterdam, Teambuilding omgeving Rotterdam, Teambuilding in Rotterdam | Aiki Training & Coaching
15540
page-template-default,page,page-id-15540,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Teambuilding Rotterdam

Op zoek naar teambuilding in Rotterdam of teambuilding omgeving Rotterdam? Wil je een leuke teambuilding activiteit organiseren, meer verbinding, vertrouwen en een betere samenwerking binnen jullie team? Doe eens wat anders. Kies voor jullie teambuilding Rotterdam activiteit met de krijgskunst  aikido.

In onze aikido bedrijfsworkshops en aikido bedrijfstrainingen onderzoeken en ontdekken we de essentie van teambuilding door het vertalen van de eeuwenoude principes uit de krijgskunsten naar teamontwikkeling op de werkvloer.

Leer je onbegrensde Ki-Kracht gebruiken! Leer beter om te gaan met veranderingen, stress en toenemende werkdruk. Doe minder je best en kom in beweging, laat de energie weer stromen (flow).

 

“Aikido gaat het niet over het uitschakelen van je concurrentie, maar over het omarmen en inzetten van je eigen uniekheid, als individu, als team en als organisatie met respect voor jezelf, de ander en je omgeving” 

 

Teambuilding Rotterdam

Aikido Training Coaching Workshops is gevestigd in Rotterdam, voor teambuilding Rotterdam ben je hier op het juiste adres. Laat je inspireren door de oosterse krijgskunsten. Aikido is geen vechtsport. Aikido gaat over verbinden, samenwerken en natuurlijk leiderschap en is daardoor heel geschikt voor teambuilding activiteiten.  Je leert elkaar op een ontspannen manier op dieper niveau kennen en dat geeft meer vertrouwen.

Met het team in een inspirerende omgeving  bijvoorbeeld een echte Japanse dojo (oefenruimte) de kracht van aandacht en verbinding ontdekken. Wat is de essentie van leiderschap en optimaal functioneert team? Leer beter samenwerken en word bewuster van je communicatie!

Met minimale inspanning een maximum van doeltreffendheid.

Wij verzorgen teambuilding workshops op locaties in geheel Nederland. Er zijn een aantal heel bijzondere locaties voor teambuilding activiteiten in combinatie met krijgskunsten. Wil je daar meer over weten, laat het ons weten. Één van de locaties waar wij heel enthousiast over zijn is Japans cultureel centrum Sofukan in Rotterdam.

Waarom is aikido en zijn de principes uit de oosterse krijgskunsten geschikt zijn voor teambuilding?

Effect:  Betere sfeer, energie gaat weer stromen, vrijmaken onbenut potentieel, ruimte voor meer kalmte en heldere richting. Bij een aikido  teambuilding workshop ontdek je de kracht van aandacht. Je leert te zijn in je krachtcentrum. In Japan noemen ze dat “Hara”. Ieder individu van het team ontdekt zijn eigen unieke Ki Kracht en levensenergie.

De volgende stap is het onderzoeken hoe we vanuit deze staat / energie in verbinding staan met de ander en de omgeving om van daaruit met elkaar in beweging te komen. Niet vechten tegen de dingen die niet werken of irriteren, maar werken aan een gezamenlijke  visie en helder doel.

In het bedrijfsleven is aikido uitermate geschikt om te leren om bij de eigen kern te blijven en in verbinding te zijn met de ander en de omgeving. Te werken met balans tussen hoofd  (strategie/focus), hart  (compassie/verbinding en buik (daadkracht/in beweging komen). Wat levert dat op?  Meer (zelf)vertrouwen, kalmte, ruimte en meer inzicht en overzicht om (met elkaar)  keuzes te maken die ertoe doen.

 

Teambuilding omgeving Rotterdam

Kies eens voor aikido als onderdeel van jullie volgende teambuilding activiteit. Het is onze passie om de principes uit de krijgskunsten te gebruiken in onze trainingen teambuilding omgeving Rotterdam en helpen je graag op weg bij de invulling van de organisatie van jullie teambuilding wensen.

Voor inspirerende teambuilding in Rotterdam kun je contact [LINK] met ons opnemen over de mogelijkheden. Aikido en de principes uit de krijgskunsten kunnen helpen om onbenut potentieel van het team en de organisatie vrij te maken. Alle neuzen dezelfde kan op en met een nieuw elan aan de slag. Niet meer werken tegen, maar werken aan.  Leuk om nader kennis te maken.

 

Teambuilding in Rotterdam en op locaties in geheel Nederland

Aikido inzetten bij teambuilding en teamontwikkeling werkt!  Wij zijn gevestigd in het bruisende Rotterdam, maar  verzorgen aikido bedrijfsworkshops teambuilding en aikido bedrijfstrainingen teambuilding buiten Rotterdam afhankelijk van wensen van de opdrachtgever  kiezen we de meest geschikte locatie.

Aikido inzetten bij een teamuitje, training of tijdens een event?