Teamuitje Rotterdam, Teamuitjes Rotterdam | Aiki Training & Coaching
15545
page-template-default,page,page-id-15545,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Teamuitje Rotterdam organiseren? Doe eens wat anders!

 

Kies deze keer voor een Aikido workshop als onderdeel van jullie teamuitje. Aikido Training Coaching Workshops uit Rotterdam organiseert originele en vernieuwende teamuitjes Rotterdam. Tijdens het teamuitje vertalen wij de eeuwenoude oosterse principes uit de krijgskunsten naar de dagelijkse praktijk bij jullie op de werkvloer. Sta versteld je eigen mogelijkheden. Leuk om met elkaar te oefenen. Iedereen kan aan de workshop meedoen. Je kunt veel meer dan je denkt, zonder je best te hoeven doen.

 

Teamuitje Rotterdam. Waarom Aikido?

Aikido is een Japanse krijgskunst en wordt ook met de “gentlemen martial-art” genoemd.  Aikido is totaal anders dan elke andere krijgskunst en daarom noemen wij het “de kunst van het krijgen”. Aikido wordt ook wel de kunst van de vrede genoemd en kenmerkt zich door de nadruk op verbinding en harmonie, maar vergis je niet de technieken, deze zijn enorm effectief. Meer informatie over Aikido vind je hier.

Bij Aikido ontdek je de kracht van je eigen centrum en kom je op een veilige manier uit je comfortzone. Ontdek de werkelijke kracht van jullie team. Een Aikido teamuitje Rotterdam is naast vernieuwend en inspirerend ook zinvol. Je leert wat de belangrijkste eigenschap was van de Japanse samoerai en hoe jij daar ook gebruik van kunt maken. Daarnaast doen we allerlei oefeningen (met en zonder houten wapens) om het onderlinge vertrouwen en de samenwerking te optimaliseren.

Teamuitjes Rotterdam in combinatie met Aikido werken

Teamuitjes Rotterdam met Aikido zijn inspirerend en zorgen voor een leuke ochtend of middag waar alle teamleden kennis maken met zijn of haar eigen onbegrensde innerlijke kracht. Met hele leuke lichamelijke feedback oefeningen wordt de kracht van aandacht ervaren. Leer meer te ontspannen en beter om te gaan met stress. Kies voor Aikido als onderdeel van jullie teamuitje.

 

Meer informatie over inzetten van een teamuitje Rotterdam met Aikido

Laat je vrijblijvend adviseren over hoe wij je kunnen helpen met de organisatie van jullie teamuitje. Wij denken graag met je mee en Aikido kan een heel leuk onderdeel zijn jullie teamuitje. Wil je een teamuitje Rotterdam organiseren? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen en inspireren.  Hulp nog bij keuze van de locatie? Wij weten ene aantal top locaties voor teamuitjes Rotterdam en omstreken. Aansluitend een leuke sushi workshop? Het tot een succes maken van jullie teamuitje dat is wat wij willen. Het begint bij een vrijblijvende kennismaking over de mogelijkheden. Bel ons op 010-2909191 op laat hier uw gegevens achter.

Aikido inzetten bij een teamuitje, training of tijdens een event?