Aikido Training en Workshop Impressie | Aikido Training Coaching Workshops
288
page-template-default,page,page-id-288,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Aikido Training en workshop
Impressie van onze trainingen en workshops

Wij verzorgen inspirerende, leuke en zinvolle workshops en bedrijfstrainingen. Zo hebben wij bij het NLP Nu Stress Vrij Inspiratie weekend  een vertaling gemaakt van de de aikido principes naar de dagelijkse praktijk in relatie tot vrij komen van spanning en stress.  Voor Rijkswaterstaat hebben wij onlangs drie aikido workshop mogen verzorgen op het gebied van verbeteren van de communicatie.

Een training  of workshop van Aiki Coaching is niet het luisteren naar slaapverwekkende betogen of overdreven peptalks.

Het gaat om het beleven en lichamelijk ervaren van “de kracht van aandacht”

Onbuigbare arm ki oefening

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het bijwonen van een aikido training of workshop? Of wil je zelf een leuke en leerzame workshop organiseren… Misschien ben je op zoek naar een leuke aanvulling bij een bestaande training? Ook leuk om aikido te doen met elkaar als onderdeel van een personeelsdag of bedrijfsuitje. Wij verzorgen ook gerichte teamtrainingen voor bedrijven met als doel meer verbinding en verbeteren van de onderlinge communicatie.