Aikido Training en Workshop Impressie | Aikido Business Training & Coaching
288
page-template-default,page,page-id-288,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Aikido Training en workshop
Impressie van onze trainingen en workshops

Wij verzorgen originele, inspirerende en interactieve  workshops en bedrijfstrainingen in combinatie met aikido. Zo hebben een vertaling gemaakt van de de aikido principes naar de dagelijkse praktijk in relatie tot NLP thema’s voor NLP-instituten.

 

Voor bedrijven en scholen zoals onder meer Rijkswaterstaat, Siemens, Heineken, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Arnhem hebben wij aantal aikido workshop mogen verzorgen op het gebied van verbeteren van de communicatie, meer vitaliteit, beter omgaan met stress en werkdruk. In veel gevallen doen wij dit in co-creatie met trainingsbureau’s en programmamakers.

Onze workshops zijn bijvoorbeeld onderdeel van leiderschapsprogramma’s en vitaliteitprogramma’s van onder andere TIAS School of Business, Qidos en GITP.

Het is onze passie om professionals, teams en organisaties weer in contact te brengen met de eigen kern(waarden).

Wij gebruiken principes uit de oosterse krijgskunsten gecombineerd met de laatste wetenschappelijke inzichten over kwantumfysica, gedrag en communicatie.

Wil je meer weten over het inzetten van een aikido training of workshop? Of wil je zelf een leuke en leerzame workshop organiseren. Misschien ben je op zoek naar een leuke en inhoudelijk zinvolle aanvulling bij een bestaande training? Ook leuk om aikido te doen met elkaar als onderdeel van een personeelsdag, teamuitje of bedrijfsuitje.

Aikido inzetten bij een teamuitje, training of tijdens een event?