Volg ons via Facebook
Aikido Training en Workshop Impressie | Aikido Training Coaching Workshops
288
page-template-default,page,page-id-288,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Aikido Training en workshop
Impressie van onze trainingen en workshops

Wij verzorgen inspirerende, waardevolle en zinvolle aikido workshops en bedrijfstrainingen. Zo hebben voor NLP NU een vertaling gemaakt van de de aikido principes naar de dagelijkse praktijk in relatie tot NLP thema’s.  Voor bedrijven als Rijkswaterstaat, Siemens, Heineken hebben wij aantal aikido workshop mogen verzorgen op het gebied van verbeteren van de communicatie, meer vitaliteit, beter omgaan met stress en werkdruk. Onze workshops zijn ook onderdeel van leiderschapsprogramma’s van onder andere TIAS School of Business.

Het is onze passie om leiders, teams en organisaties weer in hun eigen kracht te zetten.
Wij gebruiken principes uit de oosterse krijgskunsten gecombineerd met de laatste wetenschappelijke inzichten over kwantumfysica, gedrag en communicatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het bijwonen van een aikido training of workshop? Of wil je zelf een leuke en leerzame workshop organiseren. Misschien ben je op zoek naar een leuke aanvulling bij een bestaande training? Ook leuk om aikido te doen met elkaar als onderdeel van een personeelsdag, teamuitje of bedrijfsuitje. Wij verzorgen op maat gemaakte teamtrainingen voor bedrijven.

Zelf een aikido workshop organiseren of bijwonen? Benut het volledige potentieel van jouw team en de organisatie.