Volg ons via Facebook
Aikido workshops en trainingen - AIKI Training en Coaching
233
page-template-default,page,page-id-233,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Aikido bedrijfsworkshops en trainingen

 

Wij verzorgen workshops en trainingen om mensen te leren te leven en te werken vanuit de eigen innerlijke kracht. De workshops en trainingen worden ervaren als totaal iets anders dan “reguliere” workshops en bedrijfstrainingen.

 

Aiki Coaching & Training helpt mensen en bedrijven om te leven en te werken vanuit hun natuurlijke centrum en maakt gebruik van natuurlijke principes uit de oosterse krijgskunsten.

 

Voor bedrijven en teams werken we samen om de onderlinge communicatie te verbeteren, werkelijk te leren luisteren, de juiste vragen leren te stellen en de scherpe kanten van de communicatie af te halen, waardoor er een beter begrip en een meer positieve flow ontstaat binnen het bedrijf.

 

Door de lichamelijke feedback oefeningen ontdek je eigen natuurlijke innerlijke kracht en leer je deze te activeren en in te zetten in jouw leven.

Offerte op maat

 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij stemmen altijd de workshops en onze bedrijfstrainingen geheel af op wat er speelt binnen het bedrijf of binnen het team en iedereen gaat altijd rijker weg dan hij of zij is gekomen.

Meer informatie of een oriënterend gesprek over de mogelijkheden? 

 

aiki buiging

aikido workshop 2016
de kracht van aandacht
aikdo workshop impressie
aikido workshop
Zelf een aikido workshop organiseren of bijwonen? Benut het volledige potentieel van jouw team en de organisatie.