Aikido workshops en trainingen - AIKI Training en Coaching
233
page-template-default,page,page-id-233,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Aikido bedrijfsworkshops en trainingen

 

AIKI verzorgt workshops en trainingen om mensen te leren te leven en te werken vanuit de eigen innerlijke kracht. De workshops en trainingen worden ervaren als totaal iets anders dan “reguliere” workshops en bedrijfstrainingen.

 

AIKI Coaching & Training helpt mensen en bedrijven om te leven en te werken vanuit hun natuurlijke centrum en maakt gebruik van natuurlijke principes uit de oosterse krijgskunsten aangevuld met principes uit het  Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

 

Voor bedrijven en teams werken we samen om de onderlinge communicatie te verbeteren, beter te leren luisteren, de juiste vragen leren te stellen en de scherpe kantjes van de communicatie af te halen, waardoor er een beter begrip en sfeer ontstaat binnen het bedrijf.

 

Klik hier voor een foto en video impressie van onze workshops en trainingen.

 

Door de lichamelijke feedback oefeningen ontdek je eigen natuurlijke innerlijke kracht en leer je deze te activeren en in te zetten in jouw leven.

Offerte op maat

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij stemmen altijd de workshop of bedrijfstraining geheel af op wat er speelt binnen het bedrijf of binnen het team en iedereen gaat altijd rijker weg dan hij of zij is gekomen.

 

Meer informatie of een oriënterend gesprek over de mogelijkheden?  Laat het ons weten via CONTACT

 

aiki buiging

Direct meer informatie? Bel ons dan meteen +31 (0)654301642
De kracht van zacht ki training Aikido workshop RWS aikido workshop leiderschap Afdelingsuitje Rotterdam
Zelf een aikido workshop organiseren of bijwonen? Benut het volledige potentieel van jouw team en de organisatie.