Aikido workshops en trainingen - AIKI Training en Coaching
233
page-template-default,page,page-id-233,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Aikido bedrijfsworkshops en trainingen

 

Onze workshops en trainingen leren deelnemers leven en  werken vanuit de eigen innerlijke kracht. De workshops en trainingen zijn origineel en worden ervaren als totaal iets anders dan “reguliere” workshops en bedrijfstrainingen.

 

AIKIcoaching helpt mensen en bedrijven om te leven en te werken vanuit hun natuurlijke centrum en maakt gebruik van de universele principes uit de oosterse krijgskunsten.

 

Voor bedrijven en teams werken we samen om de onderlinge communicatie te verbeteren, werkelijk te leren luisteren, de juiste vragen leren te stellen en de scherpe kanten van de communicatie af te halen, waardoor er een beter begrip en een meer positieve flow ontstaat binnen het bedrijf.

 

Door de lichamelijke feedback oefeningen ontdekken de deelnemers de eigen natuurlijke innerlijke kracht kennen en activeren in de dagelijkse praktijk op de werkvloer.

Offerte op maat

 

Neem voor meer informatie contact met ons op. We vertellen u graag meer en stemmen de workshops en onze bedrijfstrainingen altijd geheel af op wat er speelt binnen het bedrijf of het team. Iedereen gaat altijd rijker weg dan hij of zij is gekomen.

 

aiki buiging

aikido workshop 2016
de kracht van aandacht
aikdo workshop impressie
aikido workshop
aikido op het werk
Aikido inzetten bij een teamuitje, training of tijdens een event?